ID 10085903

Seks na javnom mestu – uhvaćeni i osramoćeni!

Neki pojedinci kao da žive po rečima pesme grupe Familija “Što ja volim taj seks”, pa jednostavno ne mogu da kontrolišu svoje seksualne aptetite bez obzira na lokaciju ili grupu ljudi koja ih okružuje u datom momentu. Seks na javnom mestu je postao “in” i sve češće se mogu desiti i snimiti slučajni ljubavi susreti na otvorenom.

U mnogim državama širom sveta kazne su veoma rigorozne, ako poželite da pokažete svoju ljubav do gole kože, međutim, to nekima nije bitno. Mnogi parovi bilo da pripadaju mlađoj ili starijoj populaciji jednostavno ne mogu da odole pozivu “seksa na otvorenom”.

U našoj zemlji, oni koji žele da upražnjavaju seks na javnom mestu retko podležu krivičnoj odgovornosti. Predviđena je kazna zatvora do 30 dana, ali se uglavnom sve završi samo opomenom.

Iz hira, uzbuđenja ili tek zabave radi, kada se dohvate poput mačaka u februaru, biraju najneverovatnija mesta za strastvene zagrljaje i vatačinu. U poslednje vreme, nestašni parovi često bivaju snimljeni i njihova vatačina završi na Internetu.

Poduža je lista lokacija širom sveta, koja su “skrnavljena” javnim seksom, pa su tako do sada pojedinci imali seks: na tribinama usred koncerta jedne rok grupe (Kanada), u podzemnoj železnici pred publikom (Kanada), na haubi policijskog automobila (Nemačka), na vrhu gradskog utvrđenja (Engleska), na travnjaku Kraljice ispred Vindzor palate (Engleska), u kolima tokom vožnje 130 kilometara na sat (Italija), u telefonskoj govornici u po bela dana (Engleska), u crkvi tokom jutarnje mise (Italija), u kabini pilota (pilot učestvovao u akciji), u banci (Francuska), na šinama voza (Južna Afrika), u školi (Amerika).

Da li ste vi možda razmišljali da podelite strast sa partnerom na otvorenom ili ste već to uradili i ostali neotkriveni? Podržavate li uopšte ovakvu ideju?

foto: freedigitalphotos.net