seksi silueta

Kako biti seksi devojka

Šarmantna zavodnica

Bilo da devojke žele da impresioniraju svoju okolinu svojim novim imidžom, ili su tek tako rešile da poprave svoje samopouzdanje i dovedu ga do savršenstva, veoma je važno da sebi dokažu da uvek mogu bolje i više. Pa, i svaka fam fatale je učila od boljih i iskusnijih…

Da li ste se u skorije vreme zapitale da li ste seksi? I šta uostalom znači biti seksi? Da li umete da budete seksi i ko je zapravo i šta je to biti seksi devojka?

Biti seksi i osećati se isto tako može samo ona osoba koja sebe prihvati takvu kakva zapravo jeste. Seksi je žena koja uživa u seksu i koja se ne opterećuje suvišnim pitanjima. Seksi žena je sigurna u sebe i voli sebe sa svim svojim funkcijama koje obavlja. Biti seksi i osećati se seksi znači da ste prihvatili svoj prav, grčki nos, poveće kukove, male grudi ili razdeljak između zuba. Seksi i sobom zadovoljna je žena koja sve to oseća i zna da sve to da nosi poput parfema. Seksi žene nisu uvek lepe, ali zato jesu uvek seksi.

Seksolozoli savetuju devojkama da se ne opterećuju i ne upoređuju sebe sa poznatnim zvezdama koje nam mediji plasiraju u punom sjaju seksipila, već da obrate pažnju na neke tako nazovi sitnice koje i te kako mogu učiniti ženu poželjnom i seksi. Za početak bi svaka devojka trebalo da ima lep i privlačan veš, jer će se i na taj način automatski osećati mnogo bolje, a i ponašaće se sigurnije, a i nikada se ne zna kada može da dođe od iznenadnog seksa. Takođe, savetuju seksolozi, seksi žena nikada neće da dozvoli sebe da bude predebela ili previše mršava. Ona će uvek da nađe slobodno vreme za sebe i svoje aktivnosti poput joge, pilatesa, plesa ili plivanja. Ona često nosi cipele sa potpeticom. Ne moraju da budu urnebesno visoke potpetice, već dovoljno visoke da se osećate kao zavodnica, a pri tom da vam bude i udobno. Na taj način noge izgledaju duže, a naša zavodnica još privlačnije. Nju gotovo nikada nećete videti van kuće sa prljavom kosom ili bez maskare. Nikome nije privlačna masna kosa koja se presijava. Seksolozi savetuju devojkama da ne treba da oponašaju Keri, Samanti i bandu iz poznate serije, niti bilo koga drugog, već da budu ono što jesu, jer su samo takve jedinstvene.

I za kraj, šta je još seksi? Osmesi su veoma seksi, tamne oči su seksi, pravo držanje je seksi, crna haljina je seksi, seksi je devojka sa soknicama u njegovoj košulji, biti iskren je tako seksi, seksi je voleti svog muškarca…

Foto: publicdomainpic