Grudnjak se otvara sam, ukoliko je vlasnica zaljubljena!

Nespretni muški prsti neće više imati muke oko skidanja grudnjaka svoje lepše polovine. Pametan grudnjak nam stiže iz jedne japanske kompanije donjeg veša. Otkrijte na koju se “foru” grudnjak sam otvara.

On će se sam otkopčati pod uslovom da je njegova vlasnica istinski zaljubljena u muškarca koji nestrpljivo očekuje da vidi njene grudi.

Kako grudnjak, za ime sveta, može sam od sebe da se otkopča?

Skriveni senzor pulsa, koji prati otkucaje srca svoje vlasnice se nalazi u grudnjaku. Kada puls žene koja nosi pametan grudnjak prelazi određeni nivo, grudnjak ga karakteriše kao stanje zaljubljenosti. Skriveni senzor šalje podatke preko bluetooth veze na aplikaciju pametnog telefona korisnice da je spreman za upotrebu. Šta se dalje dešava?

Grudnjak se automatski sam otvara i ostavlja prostora za dalji sled događaja između svoje vlasnice i njenog partnera. Nije loša fora, zar ne?

Ako ste se pitali da li grudnjak može sam da se otvori ukoliko je na ženi a ona pri tom gleda horor film ili vežba, odgovor je da ne može. Njegovi izumitelji objašnjavaju da senzor “prepoznaje” različite otkucaje srca i da će se otključati tek kada “oseti” da je dama odlepila od ljubavi.

Šta vi kažete? Da li biste probali ovaj grudnjak, da se uverite da radi kako valja?

foto: YouTube screenshot