Hera i Zevs - igračke za odrasle
Hera i Zevs - igračke za odrasle

Hera i Zevs: revolucionarne igračke za odrasle

Revolucija u seksu na Internetu

Revolucija u sajber seksu je na pomolu! Vođenje ljubavi putem Interneta, na kompjuteru i mobilnom telefonu, biće obogaćeno i fizičkim nadražajima. Vrele noći na mreži biće seksualnije zahvaljujući najnovijim igračkama za odrasle Heri i Zevsu i veb sajtu LovePalz…

Virtuelno vođenje ljubavi dobija sasvim novu seksualno dimenziju – fizički nadražaj koji se simultano prenosi u trenutku akcije. Sajber seks će biti poseban užitak zahvaljujući “maloj pomoći prijatelja”, Here i Zevsa.

Najnovije igračke za odrasle Hera i Zevs deo su novog koncepta vođenja ljubavi, koji će krajem marta biti plasiran na veb sajtu LovePalz. Naime, u pitanju je aplikacija koja omogućava ljubavnicima da uživaju u virtelnom seksu, a da pri tom osećaju pokrete onog drugog uz pomoć senzora i seksualnih pomogala Here i Zevsa.

Hera je specijalno kreirana za nju, a Zevs za njega. Ona prenosi reakciju ženskog, a on ritam muškog polnog organa. Preciznije rečeno, Zevs šalje Heri brzinu pokreta penisa, a Hera njemu zauzvrat šalje reakciju vagine, koju potom Zevs prenosi na muškarca uz pomoć ugrađene pumpe. Hera i Zevs su sinhronizovani putem senzora i specijalne  internet aplikacije koja će biti dostupna i za upotrebnu na mobilnim telefonima.

Hera i Zevs - igračke za odrasle
Hera i Zevs – igračke za odrasle

Revolucionarna seksualna pomagala minimalističkog su dizajna, a izrađena su od medicinskog silikona, izdržljiva su i predviđena su za pranje. Bežična su, imaju punjive baterije i sedam brzina. Upakovana su u elegantnu metalik ambalažu koja ih štiti od prljanja.

Za ove igračkice parovi bi trebalo da izdvoje po 189 dolara. Za prvih dva meseca, od kada su igračke u pretprodaji, naručeno je oko 5 000 komada.

Internet aplikacija na sajtu LovePalz biće dostupna za preuzimanje od 29. marta, kada su i ljubavne igračke zvanično u prodaji. Pa, ko voli, neka proba.