ID 100254500

Privlačne i povoljne letnje destinacije

Ako ovih dana intenzivno razmišljate o begu od svakodnevnice i idealnom mestu na kojem ćete da napunite svoje baterije, lepo pocrnite, bućnete se i uživate, možda je pravo vreme da zbrišete na more. Najbolji provod i odmor je upravo na moru, a mi vam ovog puta predlažemo nekoliko neodoljivih i pristupačnih destinacija za svačiji džep.

Parga, Grčka
Parga je jedno od najidealnijih mesta za odmor. Peskovite plaže prepune cveća, stena i mirisa okolnih maslinjaka, kao da pozivaju turiste da naprave savršenu fotografiju. Najlepša plaža je Piso Krioneri jer je prema mišljenju mnogih, posmatranje zalaska sunca sa ovog mesta je veoma romantično. Slikovit gradić sa autentičnom arhitekturom, divnim tavernama, ljubaznim domaćinima, bisernim morem, Parga vas svojim šarmom zavodi na prvi pogled.

Aranžman koji obuhvata smeštaj u apartmanu sa deset noćenja i autobuski prevoz može da se nađe već od 135 evra u sezoni i za 85 evra van sezone.

Bodrum, Turska
U slučaju da niste imali prilike zbog ovih ili onih razloga da letujete u Turskoj, razmislite da u skorije vreme obavezno posetite neka od mnogobrojnih letovališta. Mi vam predlažemo Bodrum. Ovo mesto je jedno od najlepših i najpoznatijih letovališta na turskoj revijeri. Predivan mediteranski grad sa specifičnom arhitekturom, poznatiji kao „bodrumski stil“, prepun je kuća bele boje koje neodoljivo podsećaju na Grčku. Istorijske znamenitosti poput tvrđave Svetog Petra, privlačne plaže, jedrenje, bašte sa mandarinama, bogat noćni život, sjajna turska kuhinja, samo su neke od fenomalnih stvari koje ćete iskusiti ako se uputite u Bodrum.

Polupansion u hotelu sa tri zvezdice i avionskim prevozom sa taksama u septembru se može rezervisati već od 310 evra.

Nesebar, Bugarska
Bugarska letovališta su jedna od najpristupačnijih za turiste i ništa manje lošija od italijanskih ili crnogorskih destinacija. Nesebar je jedan od najprivlačnijih turističkih destinacija koji se nalazi na poluostrvu. Nesebar je čaroban grad sa dugačkom istorijom i brojnim spomenicima kulture koji se nalaze u starom delu Nesebara. Proglašen je za grad-muzej pa je tako 1981. godine stavljen pod zaštitu UNESCO-a. Noviji deo grada obiluje brojnim hotelima za svačiji ukus, klubovima, restoranima. Odlična i po mnogima jeftina klopa, toplo more i prijatna klima, veseli domaćini, ovog leta osetite draži bugarskog letovališta i ponesite lepe ispomene iz istog.

Noćenje sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice i autobuskim prevozom može da se nađe već od 200 evra.

foto:freedigitalphotos.net