Screen Shot 2014 07 01 at 20.22.22

Rupa do zuba!

Za njega je tetovaža davno prevaziđena. On ima 23 godine i sebe smatra umetnikom. On ne slika, ne piše i ne glumi, on svoje kreacije stvara na svom telu, od svoje kože.

Ovaj mladi Nemac za sebe kaže da je postavio nove standarde u „ulepšavanju“. Sebe naziva alternativnim kreatorom i modelom svojih bizarnih kreacija.
Rane radove započeo je još kao tinejdžer. Sa nepunih 13 godina napravio je prvu tetovažu. Od tada do danas Džoel Migler ima 27 pirsinga, šest tetovaža, rastegnute usne, račvasti jezik, implante na raznim mestima i žig na zadnjici!

To nije bilo dovoljno te je odlučio da sve zadivi svojim novim „čudom“. U tome je uspeo! Napravio je sebi „nova usta“. Na desnom obrazu Džoel je otvorio veliku rupu.
Rupa na obrazu, oivičena crnim metalnim prstenom liči na sablasni tunel iz „kuće straha“, a odatle vire zubi i zmijski, račvasti jezik, kojim oblizuje ulaz u tunel.

Uprkos zastašujućem izgledu, ovaj mladić smatra da njegove „kreacije“ ne utiču na njegov život i da zbog njih nema nikakvih problema. Većina ljudi pozitivno reaguje na njegov imidž. Retki okreću glavu i ogovaraju ga. Njemu to nimalo ne smeta jer veruje da je njegova estetika uzvišena i da je pitanje vremena kada će neko krenuti njegovim stopama. Tunel na obrazu nije uticao ni na ljubavni život, jer je dobio „nova usta“ za poljupce!

Na mnoga „doterivanja“ Migler je potrošio nekoliko hiljada evra. Implanti su prilično skupi kao i proces otvaranja tunela na obrazu. Kaže da ga ova intervencija nije bolela jer je otvor probušen uz lokalnu anesteziju.

Želja mu je da proširi rupu na obrazu sa 36mm na 40mm i da „ulepša“ i drugu stranu svoga lica.
foto:YouTube screenshot