Screen shot 2014 01 14 at 13.39.00

Devet stotina dolara za vilinske uši!

Da li ste ikada poželeli da ličite na divne vile iz bajki i imate karakterisitčne šiljate uši? Melinda Mun iz Kanade je ceo svoj život sanjala da postane prava vila. Operacijom ušiju je konačno uspela da zaliči na pravu vilenjakinju iz začarane šume. Uverite se i sami.

Svako od nas ima neki nedosanjan san. Neki, međutim nemaju problema da pretvore svoje snove u stvarnost, čak i kada su ti snovi i ponekad veoma čudni.

Dvadesetčetvorogodišnjakinja iz Kanade je oduvek verovala da je na neki način posebna. Ona je uverena da potiče iz davnina i da je u prošlosti bila vilenjakinja. Duge talasaste kose i prodorno plavih očiju, svoj izgled je htela da upotpuni i pravim vilinskim ušima. Za vilinske uši je morala da odvoji oko devet stotina dolara a sama operacija je trajala oko dva sata.

Melinda Mun je inspiraciju pronašla u knjigama “Gospodar prstenova”, pa u slobodno vreme voli da nosi duge haljine i bude što više u prirodi jer to je ono što rade vile. Zanimljiv podatak je da Melinda radi kao foto model pa ostaje pitanje da li će posle promene ušiju imati više poslovnih ponuda.

Mi smatramo da je izuzetno simpatična sa vilinskim ušima i da može da stane na crtu svakoj vili. Fale joj još samo krila da može da poleti. Šta vi kažete?

 foto: YouTube screenshot