novogodisnja noc u srbiji 200

Novogodišnja noć u Srbiji

Gde ćeš biti za Novaka?

Gde ćeš za Novaka? Ovo je rečenica koju nesumnjivo često čujemo poslednjih dana. Hteli mi ili ne, Nova godine se nameračila da dođe. Ako niste u fazonu da «palite» van naše zemlje zbog finansijske situacije, smor društva ili loše organizacije, uvek možete da spakujete kofere i krenete put divne Srbije…

Mnogi su još u junu odabrali svoju destinaciju za doček 2012. godine. Oni koji se još uvek dvoume, i nemaju baš mnogo vremena za to. Požurite zato! Nije vam potreban pasoš, ponesite samo sjajno raspoloženje i lepe želje!

Doček Nove godine u etno selima Srbije

Stara planina je sve popularnija destinacija domaćih turista. Ovo može da bude pravi izbor za doček Nove godine, pogotovo što ova planina obiluje netaknutom prirodom i predivnim etno selima. Ako ste poželeli da pobegnete od gradske halabuke, da se gostite nacionalnom kuhinjom, uživate u oštrom planinskom vazduhu, priredite sebi doček u tradicionalnom okruženju etno sela. Ponude mogu da se nađu već od 120 evra, a obuhvataju tri noćenja na bazi punog pansiona uz sopstveni prevoz.

Nova godina u Drvengradu

Ako ste poželeli da dočekate 2012. godinu u Drvengradu na Mećavniku, Kusturičevom ušuškanom malom drvenom raju, koji poseduje sve što je potrebno jednom turisti počev od kafane, bioskopske sale, galerije, bilblioteke, bazena, knjižare, sportskih terena i sauna, onda ste na pravom mestu. Uživaćete i osećaćete se kao da ste kročili u neki magični svet. Aranžman za dvoje se može naći već od 32 000 dinara, a obuhvata četiri polu-pansiona sa svečanom večerom i muzičkim programom u hotelu Mećavnik za doček Nove godine.

Nova godina na belocrkvanskim jezerima

Romantično i nesvakidašnje. Bela Crkva, grad jabuka i cveća sa svojih sedam jezera može da bude savršen izbor za doček Nove godine i intimne trenutke udvoje. Novogodišnja ponuda dosupna je svim zainteresovanima već od 7 900 dinara, a obuhvata dva noćenja sa doručkom, novogodišnju večeru sa muzičkim dočekom, reprizu novogodišnje večeri sa klopicom i još mnogobrojna sitna iznaneđenja za goste.

foto: Tijana Janković