unikatni ukrasi za jelku 194

Unikatni ukrasi za jelku

Anđeli izrađeni po liku najdražih

Unikatni ukrasi za jelku poseban su novogodišnji ukras svakog doma. Zamislite slatke, male anđele izrađene po uzoru na vaš ili lik vaših najmilijih…

Možda vam u novoj godini donesu sreću unikatni anđelčići.

 Kada budete ukrašavali jelku ne zaboravite da, u momentu kada budete stavljali prvi ukras, zamislite želju. Kažu da će vam se pomisao i ostvariti ukoliko pomislite, ne na jednu, nego na tri želje. Prva od njih (zamišljate dok stavljate prvi ukras) bi trebalo da bude za opšte dobro, druga, odnosno drugi ukras je želja za dragu osobu, a treću poželite za sebe.

Možda vam u 2012. godini donesu sreću baš unikatni ukrasi u obliku anđelčića.

Neobičan koncept izrade novogodišnjih ukrasa krasi rad Dragice Radovanov. Ona svoje figurice, dekoracije za jelku, izrađuje od polimerne gline. Ono što njene radove izdvaja od standardnog prazničnog nakita jeste neobičnost motiva.

Anđelčići često krase novogodišnje jelke, međutim, ovi koje vam predstavljamo, izgledaju sasvim drugačije. Možete da ih naručite sa svojim ili sa likom neke drage osobe. Dovoljno je da izaberete šta želite, a Dragica će za sat vremena napraviti jednu novogodišnju anđeosku figuru. Ovaj simpatični ukras je visine od oko četiri do pet centimetara.

Ljupki anđelčići su, takođe, odličan izbor za poklon dragoj osobi. Sigurno će ukrašavati nečiju sobu i nakon praznika.

Do sada su ponosni vlasnici ovih ukrasa postale tri drugarice, brat i sestra i jedna porodica – tata i mama sa svojim bebama.

Anđelčići

Ukras anđeli-porodica sa dve bebe

Ostale ukrase iz umetničke radionice Dragice Radovanov (Ana Fontana) možete da pogledate na Fejsbuk profilu OVDE.