ID 100381129

Iskričave destinacije za novogodišnju noć

Miris kolača i kuvanog vina, dekorisane jelke, kupovina poklona, praznična atmosfera uzima maha, nema sumnje, uskoro nam dolazi Nova godina. Gradovi širom sveta se utrkuju za što boljom prazničnom ponudom za turiste i domaćine, a mi vam predlažemo sledeće destinacije koje mogu da budu pravi izbor za odlazak stare i doček Nove godine.

Dobra muzika, vatromet, dobra klopa i sjajno društvo, odlično idu jedno uz drugo. Međutim, izbor prave destinacije za doček 2016. godine i te kako igra značajnu ulogu. Neka odbrojavanje u ponoć počne, na pravom mestu!

Divčibare, Srbija

Raspoloženi za lude žurke, ludorije na snegu, kuvano vino i maskenbal, onda bi definitivno trebalo da novogodišnju noć provedete na Divčibarima! Okupite kul prijatelje i rezervišite sebi mesto za obećavajući doček na centralnom trgu uz puštanje svetlećih lampiona i tematske žurke! Aranžman za Divčibare može da se nađe već od 59 evra a obuhvata tri noćenja sa doručkom u apartmanu i autobuski prevoz.

Ohrid, Makedonija

Doček Nove godine u restoranu, kafiću, klubu ili na trgu, odluka je vaša ako se zaputite do naših suseda. Predivni grad Ohrid, pored predivne prirode, brojnih znamenitosti, nudi i odličan provod! Aranžman obuhvata autobuski prevoz i tri noćenja u odabranom apartmanu a može da se kupi za 59 evra.

Bratislava, Slovačka

Slovačkom nacionalnom galerijom, katedralom Sv. Martina, Glavnim trgom i sa još mnogo toga se ponosi glavni grad Slovačke. Novogodišnja noć na centralnom trgu obećava neponovljiv provod uz fenomenalan vatromet i đusku sve do jutra! Aranžman za Bratislavu može da se rezerviše već od 109 evra a ponuda obuhvata prevoz autobusom i dva noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice.

Đenova, Italija

Pomorski muzej, botanička bašta, najveći akvarijum, mnoštvo prodavnica, raskošne palate, Trg Mateoti, stara luka, čekaju na vas ako se odlučite da dočekate 2016. godinu u gradu Kristofera Kolumba! Doživite pravu iskričavu noć i osetite čar Mediterana 31. decembra. Ponuda može da se rezerviše već za 175 evra a obuhvata prevoz autobusom i tri noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice. Požurite!

foto:freedigitalphotos.net