ideje za jesenje romanticno putovanje 459

Ideje za jesenje romantično putovanje

Rim Trg Republike

Oktobarska putovanja

Jesen može da bude i te kako zanimljiva, pogotovu ako ovo godišnje doba upotpunite jednim zanimljivim putovanjem. U ponudi su brojni aranžmani po pristupačnim cenama, a na vama je, ukoliko vam to vreme i budžet dozvoljavaju, da izaberete svoju idealnu destinaciju.

Jesen može da bude idealno vreme za duge šetnje i obilaske evropskih metropola. Ugrabite pravu priliku i izaberite neku od dostupnih destinacija, i uživajte u romantičnim predelima. Jesenja turistička ponuda je veoma primamljiva, a mi vam izdvajamo neke od interesantnih načina da pobedite jesenju kolotečinu:

Dvorci Bavarske uvek su interesantni. Ljudi iz celog sveta dolaze u Bavarsku kako bi videli čuvene bajkovite dvorce koji su, između ostalih, izgrađeni u vreme Ludviga II. Na ovo putovanje možete da odete i vi u oktobru po ceni od oko 200 evra za boravak od pet do šest dana.

Češki dvorici, takođe su jedna od opcija za romantične duše i ljubitelje arhitekture i umetnosti. Neki od zamkova koje biste mogli da vidite, tokom jedne ovakve ture, su Pernstejn, zamak u Litomislu, Slavkov… Za ovo putovanje biste izdvojili sedam dana i oko 300 evra.

Rim je grad koji odiše romantikom. U ovom gradu ćete šetati kaldrmom i obilaziti neverovatne znamenitost, osećaćete se kao da ste u jednom ogromnom muzeju. Poseta italijanskoj prestonici je idealna tokom jeseni, jer je tamo i tokom ovog godišnjeg doba vreme sunčano i toplo. Obiđite Rim za šest dana po ceni od 200 do 230 evra.

Severna Italija – za nju kažu da je najromantičnija, a da su njeni gradovi Venecija, Verona, Firenca i Piza najlepši. U ovu tvrdnju možete da se uverite i sami, ukoliko izaberete putovanje u trajanju od šest dana, po ceni od oko 180 evra.

Romantična putovanja prijaju svima, kako parovima tako i slobodnim strelcima. Obojite jesen jednim izletom u romantiku, jer takva putovanja, iako kratka, najduže traju u našim sećanjima. Ne propustite oktobarske ture!

fotografija: Tijana Janković