4745 Copy

Nova godina u Budvi

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 26. novembra u 12h, u hotelu “Envoy” u Beogradu. Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2016. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

“Nova godina u Budvi je brend! Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu. Uz više nego kvalitetan program i u budvanskim hotelima, očekujemo mnogo posjetilaca i svakako ćemo se truditi da budemo dobri domaćini dragim gostima i prijateljima iz Srbije.” – istakla je direktorka Turističke organizacije opštine Budva, Jelena Rađenović.

Odmah nakon uvodne reči direktorke TO Budve, prisutnima se obratio Zdravko Čolić, koji je istakao da, kada je Nova godina u pitanju, Budva to radi najbolje!

Ove godine program na trgu će početi 31. decembra koncertom grupe „Perper“ nakon kojih će uslediti novogodišnji spektakl uz najveću zvezdu regiona, Zdravka Čolića.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Danijel Alibabić i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Gibonni.

Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović, a novogodišnji program na trgu zatvoriće potpuno jedinstveni hor – „Viva Vox“.

U saradnji sa budvanskim bioskopom “Cadmus Cineplex” osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za decu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.