Screen Shot 2018 03 14 at 16.51.23

U susret proleću sa tufnama i prugama

Sve smo bliži danu, kada ćemo da odložimo zimsku odeću u ormane i prigrliti tople i sunčane sate. Ove sezone, nezaobilazni outfit, koje bi trebalo da imate na sebi jesu oni sa uvek modernim prugama i fenomenalnim tufnama!

Prolećni šik će da vas prati u stopu u slučaju da se odlučite za tufnice. Ovog puta, tufnice se mogu pronaći u kombinaciji sa čipkom ili romantičnim vezom. Zanimljive haljine, suknje, top ili tunika, koji god komad odeće da ponesete ovog proleće, nećete pogrešiti ako je sa slatkim tufnicama.

Začinite svoj izgled, bilo za dnevnu ili večernju kombinaciju, sa uvek popularnim prugicama. Ove sezone su aktuelni lagani materijali, pa se opredelite upravo za isti, samo sa dodatkom pruga. Nosiće se i široke ali i sitne pruge, vertikalne ali i one horiyontalne. Asimetrične haljine, topovi bez ramena u kombinaciji sa karo dezenom, sve je dozvoljeno. Pruge će sjajno da idu sa crnom bajkerskom jaknom, koja vas čeka u ormanu, da je ponesete u grad.

Sigurni smo da ste osoba sa stavom, a da li ste osoba sa veoma dobrim stilom? Svaki radni ponedeljak je lepši uz zanimljiv outfit. Koji se vama više dopada, onaj sa tufnama ili ovaj sa prugama?