zenski trikovi za savrsen izgled 393

Ženski trikovi za savršen izgled

Kosa poput Ketrin Zite Džons

Koliko puta pomislite kako bi bilo sjajno nemate podočnjake i imate predivne usne, duge noge i sjajnu kosu? Ovo više ne mora da bude problem. Možete da budete prave slatkice uz pomoć malih ženskih trikova..

Žene su čudna bića, složiće se mnogi. Gotovo nikada u celosti zadovoljne svojim izgledom, one tragaju, menjaju, primenjuju još bolje. I to čine upravo ovako:

Savršene usne

Za efekat savršenih usana nije potrebna nikakva magična formula niti plastična hirurgija. Neophodan je samo kvalitetan sjaj za usne. Dame koje bi želele da njihove usne dobiju na punoći trebalo bi da znaju da tamni ruževi vizuelno čine usne još tanjim nego što zapravo jesu. Tako da bi trebalo da uz sebe imaju bezbojan sjaj za usne koji će vizuelno povećati usne i stvoriti „VAU” efekat!

Blistava i sjajna kosa poput Ketrin Zite Džouns

Svojom kosom je ponosno mahala rame uz rame sa Antoniom Banderasom u filmu „Zoro”. Da li je zaista moguće imati tako blistavu i negovanu kosu kao Ketrin? Svi znamo da hrana koju unosimo u naš organizam čini da izgledamo onako kakve trenutno jesmo. Međutim, i pored toga neophodna je konstantna nega. Poslušajmo savet poznate glumice koja se kune u tajnu piva, koje koristi pri pranju svoje grive. Naime, pri poslednjem pranju kose, glumica umesto vode koristi upravo pivo koji čini da njena kosa blješti na svetlosti i izgleda tako zdravo. Zato nazdravimo, popijmo i operimo kosu omiljenim pivom!

Duge, seksi noge

Nemaju sve dame sreću da imaju duge noge poput crne gazele Naomi Kempbel i izgledaju ubistveno šta god obukle i obule. Ali postoji trik i za ovu boljku. Naravno, u pomoć pozivamo naše prijateljice potpetice uz koje ćemo da dobijemo koji centimetar više. Ali ne bilo koje, birajte potpetice u boji mesa ili šampanj koje će vašim nogama dati vizuelni efekat dugih nogu. Uz ovu boju naše noge dobijaju još koji centimetar duže, što je zaista fantastično!

Zbogom podočnjaci

Dosadni, tamni kolutovi oko očiju su prava noćna mora. Kada vidite svoj odraz u ogledalu, pomislite kako biste iz prve dobili ulogu za neki horor ili psihić. Korektor čini čuda zaista, ali uvek birajte boju za nijansu svetliju od svog tena. I pre nanošenja ove male, ali moćne napravice, korisno je znati da je kamilica veoma dobar asistent u otklanjanu podočnjaka. Sve što je potrebno jeste ostavite kamilicu da odstoji u vodi koju ćete posle naneti na nežni predeo oko očiju i ostaviti da deluje. Kamilica će ublažiti nadutost i osvežiti vaš pogled. Eto, kao da ste kročile sa modne piste.

Foto: publicdomainpictures