ID 100165515

Super ideje za poklon ispod jelke

Ako poklona ispod jelke nema, kao da Nove godine nije ni bilo. Zato, na vreme obezbedite originalan poklon za dragu osobu. Evo nekoliko super ideja koje će vam olakšati izbor.

Dobijanje i darivanje poklona čine Novu godinu posebnim praznikom. Toplina ovog običaja posebno nam prija i vraća nas u vreme detinjstva.

Ipak, ovu nostalgičnu romantiku često nam naruši jurnjava za originalnim poklonom u minut do dvanaest. Gužva u sred novogodišnje šoping groznice i naša neodlučnost pri izboru mogu da nam zagorčaju inače veoma sladak običaj.  Zato je pravi trenutak da već sada razmislite o idealnom poklonu za dragu osobu, dečka ili devojku, drugare ili rođake.

Za vas smo istražili šta je to interesantno i nesvakidašnje, a opet savrešno za novogodišnji poklon. Kako je svako od nas različit tako vam ovom priliko izdvajamo nekoliko primera koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Retro, romantično i lično

Pravi izbor poklona za romantične kreativce jesu novogodišnje čestitke. One nikada neće izaći iz mode, a vremenom će postajati sve vrednije. One su opipljiv dokaz lepih želja.

Ručno rađene čestitke imaju poseban šarm i vrednost. U njih je već utkana ljubav njenih kreatora, a vaša iskrena poruka će je dodatno učiniti vrednijom od milion dolara.

Ovom prilikom, za vas izdvajamo čestitke koje je napravila Ivona Popović. Možete ih pronaći u prodavnici WannaBe&Toy (Beograd, Braće Jugovića 2a) ili ih poručiti putem Ivonine Fejsbuk stranice.


Unikatno, šik i dekorativno

Modni detalji dopunjuju i čine naš stil, a samim tim su neizostavni. Ipak, često za njih nemamo dovoljno vremena ili novaca, pa im se onda posebno radujemo kada ih dobijemo na poklon.

Mnoge dame vole šljokice i nitne, tako da su modni dodaci u ovim detaljima pravi izbor za novogodišnji poklon. Ako ih poklonite dan ranije, nova vlasnica će imati lep detalj u novogodišnjoj noći. Ništa nije lepše nego započeti novu godinu nečim svežim, pa makar to bila i nova šnala.

Modni detalji La Rumli, Aleksandre Ruml,  idealan su izbor za praznično darivanje. La Rumli modne detalje možete poručiti slanjem e-maila na adresu la.rumli@yahoo.com ili putem La Rumli Fejsbuk strane.

Moderno, tematski i praktično

Mušeme su već odavno u praktičnoj upotrebi u mnogim domaćinstvima. Međutim, moderne verzije ovog plastičnog stolnjaka zadržale su svoju izuzetno praktičnu stranu – lako održavanje i nepromočivost, a dobile su moderan dizajn. Izuzetno dekorativne, tematske novogodišnje mušeme su idealan dodatak prazničnoj trpezi i švedskom stolu za novogodišnju kućnu žurku. Ovakav poklon obradovaće sve one koji vole da u svom enterijeru dodaju detalj modernog dizajna.

Pogledajte izbor mušema u novogodišnjem dizajnu, koje možete pronaći pod dobro poznatim brendom MooMooShema. Mušeme možete da poručite e-mailom na adresu office@mooshema.net ili putem MooMooShema Fejsbuk strane.

t

Originalno, maštovito i neodoljivo

Bilo da poklanjate ženskoj osobi ili muškarcu, robotići od recikliranog materijala pravu su izbor. Sipatični i unikatni, oni su novogodišnji dar koji će ugrejati mnoga srca. Samo budite pažljivi da vam se ne bi desilo da ne možete da se odvojite od njih.

Originalni poklon robotići poznati su kao More Input-Robots, a pravi ih Maja Kozomora. Robotiće možete da kupite u Gradstor radnji, ili ih poručiti preko More Input-Robots Fejsbuk strane  sa popustom od 10% u periodu od 4.decembra do 22.decembra.

foto: Feelart at FreeDigitalPhotos.net