ID 10068765

Jarki i blistavi nokti privlače pažnju

Svaka sezona sa sobom donosi određene boje i trendove koji nežniji pol posebno raduje. I svake godine dame ukrašavaju svoje nokte predivnim i zanimljivim bojama. Ako ste se pitale koje boje laka za nokte su moderne ove sezone, mi vam predlažemo sledeće, a vi se već odlučite za najprivlačniju boju i šaru.

Neon boje su poželjne

Neon boje su veoma u trendu ove godine, a idealno je što dame mogu da eksperimentišu i šljokicama, zvezdicama, tačkicama. Na neon bojama se sve tako dobro vidi. Namažite fanki neon lak za nokte i svi pogledi su vaši!

Otkačena, “drečeća” ljubičasta

Skoro svake godine se provuče barem neka nijansa ljubičanstvene boje, pa je tako slučaj i ovog leta. Drečeća ljubičasta na noktima možete nositi i u “kežual” fazonu ali i u nekim romantičnim noćima, jer sam pogled na ovu boju asocira na egzotiku. Probajte!

Limun žuta

Ova nijansa žute boje je tako predivna. Pored toga što je trendi ove sezone, ako se upari sa pažljivo odabranom odećom, efekat žute ume da bude eksplozivan i interesantan.

Mešavina pink i crvenkaste boje

Mešavina ove dve boje vam daje neku svetlu brusnicu i lepo izgleda kako na dugim tako i na kratkim noktima. Sve dame koje vole prefinjenost i smele nijanse, neka ponesu ovu mešavinu boja i dobro se zabave!

foto: vudhikrai at FreeDigitalPhotos.net