Screen Shot 2017 06 14 at 09.27.27

Neodoljive pufne nosiće se ovog leta!

Pred nama je leto a to nas asocira na nove modne trendove. Okrugle, loptaste, mekane poput jagnjeće vune, veselih i šarenih boja, ovog leta neka vam neodoljive pufne budu inspiracija za modne stilove, koje ćete prošetati i zadiviti sve oko sebe!

Simpatične pufne su zaposele cipele i torbe ove sezone, a virus pufni preti da se proširi i na druge modne dodatke ali i na celokupnu odeću. Ako ste ljubitelj pufni ili ste ih nekada jako voleli, oduševićete se ove sezone, jer će vam sve pufnasto biti pred očima!

Ovog leta, neodoljive pufne će naći mesto za sebe na svakom odevnom predmetu. Volećete da ih ponesete na torbi, sandalama, haljini, bluzi, pantalonama, suknji, šeširu ali i na nakitu poput narukvica i ogrlica.

Pufne su toliko razigrane i uzbudljive, tako da sa njima možete i da osvežite neku staru haljinu iz ormana, napravite ih poput dodatka za torbu ili ih spojite sa svojim sandalama od prošle godine i izgledaćete tako slatko.

Način na koji pufne stoje i krase ivicu haljine ili rukava letnje bluze je tako poseban, jednostavno su savršeni za letnju sezonu. Pufne će se toliko nositi, da ćete u brojnim prodavnicama odeće pronaći čak i kupaće kostime sa ovim mekanim prijateljicama.

Ove lukave, mekane loptice osvojiće svakoga ko ih pogleda!

Da li su vas već osvojile i uz šta najviše volite da ih kombinujete?