Screen Shot 2017 05 18 at 14.56.19

Prolećne haljine za svaku damu

Stigli smo do polovine meseca maja i smatramo da je pravo vreme da se izabere odgovarajuća haljina za proleće, koje će privući tuđe poglede na beogradskim ulicama. Ako nemate ideju o tome, za koju boju ili dužinu da se opredelite, evo nekoliko sjajnih ideja!

Ovog proleća će izuzetno biti popularni cvetni dezeni. Pa će tako različiti oblici cveća naći po crvenim, crnim,braon, belim, plavim, ljubičastim haljinama. Biće poželjno videti crvenu, zelenu, puder boju ali i plavu i kanarinac žutu boju na damama.

Ova sezone će hit biti duge haljine. Glavni akcenat je ipak na cvetićima, koji će se naći po čitavoj haljini ili pak pojedinačno. Pored cvetova, nosiće se haljine i sa različitim šarama i neobičnim oblicima pout rombova, pruga, kockica, zmijskih krljušti. Zaista će se svašta videti po ulicama, ako obratite pažnju na stajling naših dama.

Pored veoma dugih haljina, svoje mesto će naći i haljine srednje dužine jer su one veoma zahvalne za svaku priliku, kako poslovnu tako i za večernju i kežual. U zavisnosti od toga gde, sa kim i kada želite da se pojavite.

Vaše je samo da odaberete udobnu obuću, lepo raspoloženje, povedete drugaricu i otvorite sezonu pogleda na najzanimljiviju haljinu.

Ne zaboravite na neki zanimljiv nakit koji će ove sezone upotpuniti vaš celokupni izgled i mamiti poglede jačeg pola.