Screen Shot 2016 03 15 at 19.05.21

Modne aplikacije za poslovne dame

Savremene poslovne dame u pokretu, iako vole modu i obilazak brendiranih prodavnica, često nemaju vremena za kupovinu željenih krpica. Mnoge kompanije su uvele promene u modnoj industriji, počev od toga na koji način ćemo da pazarimo određeni artikal. Otkrijte aplikacije o modi, koje će oraspoložiti svaku tetu u pokretu za karijerom!

Smatrate sebe kao osobu, koja voli modu i ima izgrađen stil, a još uvek nemate nijednu zabavnu modnu aplikaciju u svom telefonu? Bacite oko na sledeće aplikacije i odaberite onu, koja vam se učini najzanimljivijom.

Aplikacija Stylitics

Ova sjajna aplikacija je odličan prijatelj u nevolji kada dama „zapne“ u kategorizaciji određenih boja. Aplikacija omogućava da se pravilno kategorizuje boja, brend, određeni artikal i još mnogo toga zanimljivog. Stylitics aplikacija vodi računa o tome da nikada ne ponovi određeni primer garderobe, koju ste već nosili. Kalendar u aplikaciji beleži sve delove odeće koje ste kombinovali, kako ih ne biste ponovili još koji put.

Stylebook aplikacija

Još jedna zanimljiva aplikacija omogućava da sve svoje omiljene krpice „smestite“ u telefon. Omiljenu obuću, odeću i modne dodatke poređajte virtuelno i organizujte kombinacije. U slučaju da ste planirali da otputujete negde, napravite spisak odeće koju želite da ponesete sa sobom. Aplikacija vam omogućava da pratite koje komade odevnih predmete uopšte ne nosite, pa tako istih možete da se otarasite ili da ih poklonite nekome drugom.

Aplikacija Kwoller

U slučaju da ste pasionirana kupoholičarka, onda je ovo prava aplikacija za vas. Kwoller svojim korisnicima dozvoljava da prečešljavaju omiljene odevne predmete, modne dodatke i ostale pinkle. One artikle, koje dama označi kao poželjne, aplikacija ih smešta u „must have list“. Onog trenutka, kada se omiljeni odevni predmeti nađu na rasprodaji ili određenoj akciji, stiže poruka da se obrati pažnja.

Aplikacija Style Thief

Fenomenalna aplikacija Style Thief omogućava svojim korisnicama da provire i ukradu ideju za sledeću odevnu kombinaciju, tako što se slikati metu a aplikacija će dojaviti svojoj gazdarici gde može da kupi željene artikle. Vrlo je jednostavno. Dok češljate sajtove, vrlo je moguće da ćete da naletite na neku super haljinu ili farke, sačuvate fotku i vaša aplikacija će se pobrinuti da vam nađe istu ili barem sličnu kombinaciju, koju ćete moći da pazarite.

foto:YouTube screenshot