20240304 133318 00001

Predstavljena KIKO MILANO Stellar Love kolekcija na Mag42 Beauty forumu

Posetioci foruma u hotelu Zepter, na Terazijama imali su priliku da se upoznaju sa KIKO Milano makeup proizvodima iz najnovije kolekcije “Stellar Love” kroz Masterclass, koji je održala celebrity makeup artist Svetlana Sremčević. Ona ističe da je KIKO MILANO Stellar Love luksuzna kolekcija koja ima izvanrednu teksturu i intenzivno oslobađa boje sa hidratantnom i dugotrajnom formulom.

Mešavina toplih i hladnih nijansi sa barunaštim ili svetlucavim tonovima će učiniti da ovu liniju koritite za dnevni ili večernji make up i zablistate u svakoj prilici.

“KIKO MILANO “Stellar Love” kolekcija dostupna je u svim KIKO Milano prodavnicima u Beogradu i Novom Sadu, kao i online na Fashion&Friends onlajn šopu.

Na linku pogledajte atmosferu sa Beauty i Fashion foruma.

U okviru Beauty foruma održan je i Fashion Forum koji je predstavio modne brendove: Danijela Božić, MSaturday, Yklla i Marija Aidooklin Atelier, powered by Avon. Moderatori foruma su bile Vladana Veljković i Dragana Ferlinc.

Modna publika je uživala u čarobnim kreacijama, a dizajneri su nam otkrili kakva se priča krije iza njih.

Snimljen je Beauty + Fashion editorial uz kretivnu direkciju Baberya.media, dok je make up artist Aleksandra Denić kreirala poseban make up look sa proizvodima kozmetičke kuće Avon.

Partneri foruma su: Beautydeskmagazin NedeljnikCardURL, JourneyOne Zurich, Zepter i Baberya.media.

Na forumu smo sreli glumice: Moniku Romić, Jovanu Stević, Tamaru Petrović,TV lice Marinu Kotevski, urednicu Beauty deska Jasminu Ubiparip koje su se oduševile proizvodima KIKO MILANO.

Na linku pogledajte kako je izgledalo snimanje Beauty + Fashion editoriala.

Ph: Baberya.media