Avon brend broj 1 u kategoriji proizvoda za sminkanje

Avon je omiljeni make-up brend žena u Srbiji

Istraživanje o tržištu kozmetičkih proizvoda koje je tokom 2016. godine sproveo Euromonitor International Limited pokazalo je da je Avon brend broj 1 u kategoriji proizvoda za šminkanje u Srbiji. Kao kompanija koja već decenijama ohrabruje žene da ostvare svoje snove na privatnom i poslovnom planu, Avon teži stalnim inovacijama koje će što bolje zadovoljiti potrebe potrošača.

Balansiranje uspešne karijere, porodičnih obaveza i druženja sa prijateljima može predstavljati pravi izazov, zbog čega je Avon lansirao True – novu liniju proizvoda koji će omogućiti ženama da uprkos manjku slobodnog vremena uvek izgledaju i osećaju se odlično. True linija sadrži sve što je potrebno za postizanje negovanog i sofisticiranog izgleda koji će biti postojan tokom čitavog dana. Sastav True proizvoda je proveren i pruža kvalitet kojem može da se veruje.

Nova linija namenjena je ženama koje žele da istaknu svoju prirodnu lepotu i bez mnogo truda postignu klasičan izgled koji je uvek u trendu. Osnova elegantne i vanvremenske šminke su svakako negovane usne u bogatim nijansama i dugačke trepavice, koje svaka žena lako može dobiti uz pomoć novih True Colour Supreme hranljivih ruževa i True Colour Supreme Length maskare. Jojoba ulje, med i pčelinji vosak koje ruževi sadrže pružaju 3 u 1 efekat usnama – ujednačenu i bogatu boju, negu i dubinsku hidrataciju koja traje do 24h. Zahvaljujući arganovom i kokosovom ulju i vitaminu E, trepavice su nakon korišćenja True Colour Supreme Length maskare nahranjene, bez grudvica i razmazivanja.

Budite najbolja verzija sebe uz True proizvode, među kojima su i puderi, korektori, olovke za oči i nežni lakovi za nokte, na koje možete da se oslonite u svakom trenutku! True je linija proizvoda koja ispunjava obećanja – saznajte više u Avon brošuri koja važi od 19. januara do 8. februara, kao i na sajtu www.avon.rs.