IMG 5035 e1442865454407

Počele pripreme za Miss Srbije

Finalistkinje Miss Srbije 2015. doputovale su u subotu 19. septembra u rizort Porto Karas (Grčka), gde su počele pripreme za izbor, koji će biti održan 12. oktobra u Pinkovom studiju u Šimanovcima.

Dvadeset i dve devojke odabrane su na kastingu, koji je samo dva dana pre toga održan u Beogradu. Sa devojkama će u narednom periodu raditi tim stručnjaka, na čelu sa umetničkim direktorom Nebojšom Pilipovićem Pilom, supervizorkom Bojanom Nikolić i, naravno, Vesnom de Vinčom, predsednicom kompanije i vlasnicom Miss Yu licence.

Prvi veliki zadatak devojaka biće, sada već tradicionalni, izbor za Miss Porto Carras, koji će biti održan u utorak 22. septembra, kada će lokalne zvanice birati koja je od srpskih ovogodišnjih finalistkinja najlepša, što će ujedno prvi veliki test odabranih devojaka.

Za bezbedan prevoz lepotica i stručnog tima do Porto Karasa pobrinuo se Astra travel Sinonija, a u prelepom kompleksu rizorta ekipa će ostati do 5. oktobra, nakon čega se vraća u Beograd, gde devojke nastavljaju sa karantinskim pripremama za veliko finale na Pinku. Tokom predstojećeg perioda, finalistkinje će raditi na ličnom stajlingu i predstavljanju, modnim editorijalima, fizičkim i kondicionim pripremama, a najavljene događaje u Porto Karasu ispratiće i veliki broj javnih ličnosti.

Foto:  Mitar Mitrović