IMG 6874 2
Julijana Vincan

Izlazite za vikend? Evo predloga!

Ako ste se odmorili malo tokom praznika, a još ste željni dobrog provoda, a pritom volite živu svirku, evo gde biste mogli da odete ovog vikenda. Neki veoma ozbiljno shvataju i Srpsku Novu godinu, te su pripremili zanimljive sadržaje za vas.

Provod uz moćne ženske vokale

Ukoliko se nalazite u Novom Beogradu ili u Zemunu, dobar izbor za 13. januar je bend „Dea Dia“ koji nastupa u toplom „Cirkus pabu“. Ko je imao prilike da čuje ovu grupu, zna da sa ovim izborom greške nema. Ako volite pop/rock/disco/funky zvuke, a zanima vas i kako dve devojke snažnim vokalima mogu da iznesu neke od najvećih svetskih i domaćih hitova, nećete pogrešiti. Pritom je prostor veoma prijatan i osećaćete se gotovo kao kod kuće, a čak iako ne volite da pevate i đuskate, ovde se to jednostavno desi prirodno, gotovo samo od sebe. Nećete ni primetiti da ste ustali, a želećete bis. Tako da ih možete čuti i u subotu u „Jolly Roger Pabu“ o kojem će sad biti nešto više reči.

Srpska Nova kod Vuka

Ako ste ipak negde bliže centru grada, pogotovo nedaleko od Vukovog spomenika, želećete možda da dočekate Srpsku Novu godinu u „Jolly Roger Pabu“. To je mesto koje ne može da omane i jednostavno svaki put je odlična atmosfera. Jedino vam može smetati ako ste nepušač, ali se naviknete ubrzo, pogotovo ako dozvolite da vas pivce ili vince zagreje. Elem, u petak će svirati bend „Night Pleasures“ čije vam ime kaže već dosta toga. Orijentisani pre svega na moderniju muziku i elektro-zvuk, prodrmaće vas bez problema i nećete ih lako zaboraviti. Osim ako ne preterate sa alkoholom, al’ šta sad.

Splav ali za rokere

Ko baš voli da partija i nije mu dovoljan izlazak u petak ili jednostavno više voli subote, uz „Lezz Go“ omaške nema. Iza hotela „Jugoslavija“ se nalazi „Office pub“, splav koji se posebno sviđa ljubiteljima rock klubova, jer enterijer odiše tim stilom. Međutim, muzika koja se tamo izvodi prelazi granice enterijera i možete čuti najnovije hitove, ali i stare pesme u novom ruhu. Dok vas pevačice iz ove šestorke animiraju ne samo glasovima, već i koreografijom.

Neprevaziđena Villa Maska

U blizini Hrama svetog Save nalazi se prelepi klub „Villa Maska“ čini proster odiše umetninama i nekom afričkom egzotikom pomešanom sa neobičnim stilovima poput raznobojnih visećih jajolikih disco kugli. Prijatan prostor, toplina, udobne fotelje i dvosedi vam omogućuju da se ušuškate ako želite, a imate opet i dovoljno mesta da ustanete i đuskate. Jedino ukoliko idete na sprat gde će svirati u subotu bend „FreakOut“, možda ćete imati problem da se spustite ukoliko se malo zapijete. Ovde je provod zagarantovan.

Ovo su neki od naših predloga, ako imate još neki dobar, ostavite nam ideje u komentaru.