Grand kafa Viber stikeri

I emocije mogu da budu jače od reči

Nalepnice, ili kako ih popularno zovemo stikeri, postale su fenomen u doba pametnih uređaja. Nekada popularan oblik komunikacije putem SMS-a (Short Message Sent), razvojem besplatnih mobilnih aplikacija brzo je prebačen u online sferu.

Pomalo paradoksalno, ali taj »neograničeni« prostor za komunikaciju nije doveo do pisanja dužih poruka, naprotiv. Komuniciramo češće, ali smo reči zamenili simpatičnim, velikim emotikonima kojima izražavamo najrazličitija osećanja i potrebe: da kažemo nekom da nam nedostaje, da nam je žao, ili smo ljuti. Šaljemo poljupce, zagrljaje, zovemo prijatelje na kafu. I sve to samo jednim klikom.

Upotreba stikera omogućila je da provedemo manje vremena u pisanju, a komunkaciju učinila lakšom i bržom. Osim uštede vremena stikeri su, zahvaljujući svojoj slikovitosti, učinili razgovore dinamičnijim i postali nezamenljivi element pisane komunikacije. Ovaj trend i lep način da svojim vernim potrošačima svakodnevna dopisivanja učine interesantnijim došao je i kod nas, pa stikere naših voljenih brendova možemo besplatno preuzeti i koristiti, za sada samo u Sticker market opciji aplikacije Viber.

LookerWeekly magazin Slobodna zona 2023 baner

Dobar primer za to, svakako su nedavno lansirani Viber stikeri Grand kafe koji su izazvali veliko interesovanje korisnika. Dobro poznate šoljice na simpatičan i duhovit način prikazuju različite emocije i raspoloženja, koje već od prve jutarnje kafice želimo da podelimo sa najdražima.

Kako poručuju iz Grand kafe, uživanje i ljubav su najlepši trenuci koje treba uvek deliti sa onima koje volite. Zato uživajte u omiljenoj Grand kafici i podelite svoje misli i emocije i šaljite (Grand kafa) stikere svima koje volite!