Grand kafa Viber stikeri

I emocije mogu da budu jače od reči

Nalepnice, ili kako ih popularno zovemo stikeri, postale su fenomen u doba pametnih uređaja. Nekada popularan oblik komunikacije putem SMS-a (Short Message Sent), razvojem besplatnih mobilnih aplikacija brzo je prebačen u online sferu.

Pomalo paradoksalno, ali taj »neograničeni« prostor za komunikaciju nije doveo do pisanja dužih poruka, naprotiv. Komuniciramo češće, ali smo reči zamenili simpatičnim, velikim emotikonima kojima izražavamo najrazličitija osećanja i potrebe: da kažemo nekom da nam nedostaje, da nam je žao, ili smo ljuti. Šaljemo poljupce, zagrljaje, zovemo prijatelje na kafu. I sve to samo jednim klikom.

Upotreba stikera omogućila je da provedemo manje vremena u pisanju, a komunkaciju učinila lakšom i bržom. Osim uštede vremena stikeri su, zahvaljujući svojoj slikovitosti, učinili razgovore dinamičnijim i postali nezamenljivi element pisane komunikacije. Ovaj trend i lep način da svojim vernim potrošačima svakodnevna dopisivanja učine interesantnijim došao je i kod nas, pa stikere naših voljenih brendova možemo besplatno preuzeti i koristiti, za sada samo u Sticker market opciji aplikacije Viber.

Dobar primer za to, svakako su nedavno lansirani Viber stikeri Grand kafe koji su izazvali veliko interesovanje korisnika. Dobro poznate šoljice na simpatičan i duhovit način prikazuju različite emocije i raspoloženja, koje već od prve jutarnje kafice želimo da podelimo sa najdražima.

Kako poručuju iz Grand kafe, uživanje i ljubav su najlepši trenuci koje treba uvek deliti sa onima koje volite. Zato uživajte u omiljenoj Grand kafici i podelite svoje misli i emocije i šaljite (Grand kafa) stikere svima koje volite!