fbpx

Elegantne babuška fotelje

Samo za odabrane kupce

Ko bi rekao da će davno zaboravljene simpatične lutke Babuške «sarađivati» sa pojedinim proizvođačima nameštaja? Naime, drvene lutke Babuške su postalne idealna inspiracija umetnicima koji su poželeli da od njih naprave predivne fotelje!

Ako ste ikada poželeli da imate veličanstvenu i raskošnu fotelju, poput onih kraljevskih, i da ponosno sedite u njoj, postoji šansa da vam se želja i ispuni. Možda nećete dobiti kraljevske fotelje, ali nove babuška fotelje su verna kopija kraljevskih.

Elegantne Babuška fotelje su zadržale izgled popularnih lutkica, ali su mnogo veće i raskošnije. Svi modeli novih fotelja su rađene od drveta, dok su naslon i samo sedište fotelje urađeni od najfinije kože. Neki modeli imaju čak i krzno. Da budu još zanimljivije, svaka od ovih Babuški ima u sebi ugrađen sistem rasvete. Tako svetla emituju različite vrste boja od ljubičaste, zelene, crvene, plave i bele. To je čini veoma praktičnom i u slučaju kada budući vlasnik poželi da pročita neku dobru knjigu ili prelista novine. Uz fotelju se dobija i daljinski upravljač pomoću kojeg je moguće menjati svetla.

Proizvođači nameštaja su mislili i na najsitnije detalje kako bi budući kupci zaista uživali u sedištu Babuške. Sve fotelje su rađene ručno, pa tako im je cena veoma visoka. Namenje su isključivo za one sa dubokim džepom.

foto:publicdomainpictures

More Stories
“Neispričano”