fbpx

Adele ima najprodavaniji singl

 

Adel sa pesmom “Hello” ima najveću nedeljnu prodaju još od pesme “Candle in the Wind 1997”, Eltona Džona. Pored toga što je pesma izbila na prvo mesto Billboard Hot 100 liste, Adelin singl “Hello” je prva pesma ikada koja je za samo nedelju dana imala više od 1 milion prodatih singlova!

Ovim uspehom, Adel se našla “rame uz rame” sa rekordom koji drži “Candle in the Wind”, pesma Eltona Džona koja je bila posvećena Princezi Dajani, 1997. godine. Njegova posveta Dajani, tragično stradaloj princezi od Velsa, bila je dve nedelje među naprodavanijim sa 3. 446. 000 u debitanstkoj nedelji, a zatim u narednoj nedelji sa 1.212.000.

Adele će dugoočekivani treći studijski album “25” objaviti u petak, 20. novembra u izdanju XL Recordings. Ovo je ujedno i početak saradnje Baggars group i izdavačke kuće Lampshade Media koja će pored promocije novog albuma Adele u Srbiji biti zadužena i za promociju svih izdanja Beggars group u okviru koje se nalaze 4AD, Rough Trade Records, Matador Records, and XL Recordings.

Adele beleži i velike uspehe u Srbiji. Pesma je trenutno na prvom mestu Youtube liste najgledanijih materijala na YouTubu u Srbiji.

 

 

More Stories
Noć dizajnerskih i vintage prodavnica