hk

Hrabri krojač poručuje: “Otvori oči”

Četvorka iz Beograda okupljena pod imenom Hrabri Krojač, koja je sebi zadala misiju širenja pozitivnih emocija, objavila je novi singl.

Pesma “Otvori oči” treći je singl Hrabrog krojača i predstavlja još jedan stepenik do prvog autorskog albuma čiji je izlazak planiran i najavljen za proleće ove godine.

“Upasti u bezosećajnost isto je što i biti mrtav. Biti slep umom isto je što i ne videti telesnim očima. Hladni i neosetljivi lišeni su svake sile kojom život deluje, slepi umom pak ostaju bez božanstvene svetlosti koja čini da se vidi i da se bude viđen. Otvori oči moje i videću čudesa zakona tvoga, ne skrivaj od mene krasote tvoje, za sve nas predivno stvorene.“, propovednički je izjavio Goran Mladenović, član grupe Hrabri krojač, povodom nove pesme.

Uporedo sa studijskim radom i pripremom spota za prethodni singl „Volim“, Hrabri krojač nastavlja koncertno da širi svoju misiju, te je prvi naredni nastup zakazan za nedelju 19. januar kada će nastupiti u revijalnom delu Demo mastersa, takmičenja mladih bendova, u Domu omladine Beograda.