kravata ali oko zenskog vrata 663

Kravata, ali oko ženskog vrata

Kolekcija Tie yourself

Kako jedan muški detalj može da postane upečatljiv ukras ženskog dekoltea, pokazala nam je dizajnerka Milica Ivković svojom kolekcijom modnih detalja Tie Yourself…

Kolekcija Tie Yourself predstavlja modne detalje koji su sačinjeni od kravata, tradicionalno muških ukrasa, a namenjeni su damama. Neobične ženske kravate su idealne za sve prilike i vrlo lako ih možete uklopiti u svaku odevnu kombinaciju. Možete ih nositi na farmerke, košulju ili na jednostavnu pamučnu majicu. Šare i tekstura ovog detalja će najbolje doći do izražaja ukoliko ih uklopite sa odećom bele ili crne boje.

U okviru kolekcije Tie yourself postoje i kravate koje imaju dodatne ukrase na sebi. Lanci i cvetovi su dodatak koji, ukoliko izaberete takav model, možete po želji staviti ili skinuti.

Image0580

Milica Ivković (24) je apsolvent industrijskog dizajna, a izradom nakita se bavi već tri godine. O svojoj kolekciji Tie Yourself, kaže: “Na ideju o kravatama-ogrlicama sam došla pre par meseci, pošto sam se upoznala sa reciklažom, tj. recikliranim nakitom koji postaje sve popularniji kod nas. Korist ovakvog nakita je višestruka – rešili ste se “smeća”, a napravili ste nešto što ćete moći da nosite i zahvaljujući čemu ćete biti primećeni.”

Image0584

Kravate možete da pronađete na Miličinom Facebook profilu pod nazivom M Dizajn Hand Made  i M Dizajn Hand Made II.