ID 100149801

Šampon od kravljeg urina

Ako volite da koristite neobične proizvode za ulepšavanje lica i kose, novi šampon sa Islanda je kao poručen za vas! Naime, kosa će da vam bude lepa i sjajna uz šampon od kravljeg urina!

Novi proizvod za pranje kose na bazi kravljeg urina se zove „Q“ i oplemenjen je mirisom ruže i bogat vitaminima. Mogu svi da ga koriste.

Detalj, koji najpre upada u oči svakom posmatraču, jeste lepa i negovana kosa. U slučaju da ste ljubitelj prirode i nisu vam bitni sastojci koji će se naći u vašem šamponu, peni za kupanje, možda je pravo vreme da probate šampon napravljen od kravljeg urina.

Mnogi će reći da je ovaj šampon bizaran ali to nije sprečilo grupu studenata iz Rejkjavika da naprave takav. Proizvod je nastao u okviru inovativnog istraživanja na Univerzitetu u glavnom gradu Islanda.

U poslednje vreme, islandsko tržište je preplavio trend neobičnih i šašavih proizvoda poput piva od kitovog brašna. Šampon od kravljeg urina je nastavio sa ponudom nesvakidašnjih proizvoda, a cela serija za testiranje ovog šampona je bukvalno za kratko vreme podeljena.

Da li biste vi oprali kosu sa ovim neobičnim šamponom?

foto:freedigitalphotos.net