Jelena Gavrilovic
foto: PROMO

Glamur Jelene Gavrilović na gala događaju u Njujorku

Naša glumica Jelena Gavrilović oduševila je prisutne svojim glamuroznim stilom na gala manifestaciji u Njujorku u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja,17.11.2023. u legendarnom “Ćiprijaniju” u srcu Menhetna.

Četvrto po redu ovakvo okupljanje imalo je 470 gostiju iz različitih delova Sjedinjenih američkih država i drugih delova sveta.

Jelena Gavrilovic 2
foto: PROMO

Prikupljena suma od preko 100,000 dolara biće jednako raspoređena na dva istaknuta projekta: Feel to Heal Fondacije Novak Djoković, koji ima za cilj da osnaži emocionalnu inteligenciju kod dece, opremajući ih veštinama neophodnim za uspešan život, i projekat palijativnog zbrinjavanja dece obolele od neizlečivih bolesti, koji uključuje pružanje medicinske i psihološke nege deci i pomoć njihovim porodicama. 

Jelena Gavrilović vodila je događaj uz Đorđa Petkovića, člana Upravnog odbora Srpskog filantropskog društva, a posebnu pažnju i pozitivne reakcije izazvao je njen muzički nastup. 

 Jelena je ovom prilikom izjavila: „Neverovatna je čast i zadovoljstvo što sam drugu godinu zaredom deo ove manifestacije. Izuzetno sam srećna što će ovogodišnji prihod biti usmeren ka stvaranju boljeg sveta za decu u Srbiji“.

Za ovu priliku Jelena je nosila kreaciju Amine Hasanbegović, uz Svarovski nakit koji je dizajnirala kreativna direktorka Svarovskog, Đovana Engelbert.