carapa nogu krasi a bogami i farba 378

Čarapa nogu krasi, a bogami i farba

Hulahopke u službi kozmetike

 Pripremila Janja Rešćanski

Koliko su samo novca dame ostavljale u preskupim salonima lepote, da bi dobile željenu preplanulost. Na sreću nežnijeg pola, revolucionarno otkriće su hulahopke sa bojom, koje vam osunčaju noge za kratko vreme!

Čarape nazvane „Skin kiss”, su pravi hit širom sveta. Reč je o mikrofiber vlaknima natopljenim bojama za potamljivanje kože. U prodaji se mogu naći u nekoliko željenih nijansi.

Kada ih obučete, one nežno prijanjaju uz nogu i ravnomerno boje kožu. Za samo dva sata, koža poprima željeni pigment. Testiranjem je zaključeno da je ovo sredstvo vrlo uspešno i dobijena boja je dugotrajna i postojana u odnosu na druge, slične proizvode za samopotamljivanje.

Ovo je vrlo atraktivan način da se osunčate, a ujedno i da imate fantastične najlonke od devet dena! Kada se jednom iskoriste, tj. kada se boja ispere, mogu se oprati i ponovo koristiti kao čarape. Cena im je 9,5 evra. Uz ovaj proizvod dobijate i rukavice za lakše skidanje čarapa, odnosno, nužno sredstvo kako bi vaše ruke ostale neobojene.

Pored čarapa za potamljivanje u prodaji se nalaze i čarape sa kofeinom protiv celulita.