ID 100209468

Male tajne nežnijeg pola

Učili smo da čuvamo tajne još od malih nogu, kada nas je drugarica iz vrtića zamolila da ne kažemo da je upravo ona marnula bombone iz Sanjine torbe. Čuvanje pojedinih stvari samo za sebe je ponekad i dobro. Svaki pojedinac ima po neku tajnu koju čuva i sa istom živi.

Neke tajne dame čuvaju u svojoj škrinji daleko od očiju jačeg pola sa veoma dobrim razlogom – zarad mira u kući i poštovanja partnera. Koje su to najčešće male tajne nežnijeg pola?

Dame kriju fotke iz studentskih dana

Mislili ste da samo jači pol čuva fotke iz studentskih dana kao zmija noge? Oh, i dame to čine, možda čak i češće. Sigurno ne bi volele da objašnjavaju svom partneru ko je tip sa slike koji u jednoj ruci drži flašu piva a u drugoj se našla njena desna dojka, slučajno naravno!

Dame su velike sanjalice

Svi vole da maštaju a dame pogotovo uživaju u maštanju o tome kako bi se ponašale da su slavne ličnosti ili neki lovatori koji bi sebi mogli da priušte najskuplji odevni predmet. Često se dame poistovećuju sa glavnim junakinjama iz filmova i knjiga. I veoma često zamišljaju kako vode ljubav sa poznatim glumcem iz serije ili filma. A pesme koje najviše vole doživljavaju kao da su baš za njih napisane.

Dame primećiju zgodne kolege sa posla

Baš kao i muškarci koji imaju radar za skeniranje zgodnih koleginica sa posla, i dame znaju i te kako da primete šarmantnog kolegu koji je odskora počeo da radi. Naravno, to ne znači da će odmah otrčati sa istim. Očijukanje s vremena na vreme, ne može da škodi.

Dame kriju račune kao zmaj svoje blago

Rasprava oko pravilno trošenog zajedničkog novca oduvek je bila prisutna među partnerima. Ako mogu, dame će najradije da prećute stvaran iznos računa, nego da se upuste i trpe pritužbe od strane partnera. Niti je kul, niti je zanimljivo a opet sa druge strane, i trošenje na pojedine (ne)potrebne artikle je besmislica.

Dame umeju da budu neuredne

Nisu samo muškarci ti kojima je (ne)opravdano pripisana etiketa – neurednost. Znaju dame i te kako da budu neuredne. I damama se dogodi da jedu k’o prasići kada ogladne ili ostave brdo sudova iza sebe ceo dan iz razloga što žele da gledaju omiljenu seriju. Uvek se nađe i poneka dama koja ode sa sve šminkom u krevet i onakva sa maskarom i crnom olovkom raduje se novom danu i susretu sa svojim dragim. Ali, kada je partner u blizini, one su uvek prave dame.

foto: stockimages at FreeDigitalPhotos.net