Screen shot 2013 12 17 at 14.38.19

Novogodišnje jelke na originalniji način

Novogodišnja groznica je polako počela da udara, a vi nikako da se odlučite da li da kupite pravu jelku ili njenu plastičnu sestru kod naših dragih Kineza.

Ne moramo da naglašavamo da ako ste se odlučili za pravu, neka to onda bude ona busenom. Uživaće u vašem dvorištu ili komšijskom i porašće velika i lepa. A, šta kažete na to da vam jelka ove godine bude baš, onako drugačija?

Tačno dve nedelje je ostalo do proslave 2014. godine. Poželeli ste da vam ove godine novogodišnje drvce izgleda savršeno ali nekako drugačije i nesvakidašnje?

Ako ste tradicionalista, svakako ćete izabrati zelenu jelku. Ako vam se na glavu penju perle, girlande i raznobojne tračice, a o ukrasima i svećicama da ne govorimo, zašto ne budete kreativniji ove godine i potrudite se da sami napravite svoje drvce. Širom sveta se mogu videti veoma šašavo napravljene i isto tako, okićene jelke. Bilo da se odlučite za napravite jelku od kartona, pivskih boca, kutija za jaja ili knjiga, potrudite se da bude najlepša! Neka ova novogodišnja groznica i vas protrese, pa ako ste spremni sa eksperimentisanjem, želimo sa vama da podelimo fotografije neobičnih jelki, možda baš i vi dobijete inspiraciju za stvaranje sopstvenog novogodišnjeg drvca.

Ne zaboravite da je novogodišnja jelka centralna dekoracija za proslavu božićnih i novogodišnjih praznika, pa samim tim i predstavlja sreću i radost za sve uzraste.

Tako da, za koju god jelku da se odlučite, uživajte u njenom stvaranju i predstojećim praznicima!

foto: YouTube screenshot