Screen Shot 2017 10 26 at 23.43.03

Komoda za televizor a unutra krevet!

Praktičan i prijatan na oko, idealan je za manje stanove kojima je glavni nedostatak još jedna dodatna prostorija. Za sve one koji ne žele da žrtvuju svoj životni prostor zarad ekstra sobe, komoda/krevet je savršeno rešenje za sve!

U slučaju da se sećate, pojedine bake i deke su u svojim kućama i stanovima imale baš po jedan takozvani zidni krevet, koji je se ispostavio da je vrlo koristan komad nameštaja.

Upravo komoda krevet je postao pravi hit u svetu jer je izrađen od kvalitetnog materijala, vlasnicima štedi prostor u manjim stanovima i idealan je za iznenadne goste.

Komoda krevet se namešta za tek tridesetak sekundi, spakovan je u komodu. Napravljen je od vrhunskog drveta, efikasnog mehanizma i udobne pene, koja svojim vlasnicima pruža miran i siguran san.

Ovaj zanimljivi krevet se ručno izrađuju u fabrici u Vankuveru. Proizvođač kupcima u paleti izbora nudi nekoliko boja u kojima žele da kupe komodu krevet: bordo, sivo, svetlo crno, belo, u boji espresa kafe, mahagoni.. Vrlo se lako uklapa uz svaki stil nameštaja i zaista zauzima malo mesta, čak tri puta manje od regularnog kreveta za spavanje. Kada je sklopljen, onda se pretvara u komodu na kojoj držite svoj televizor ili neke druge predmete.

Praktičnost je velika ali i cena, pa biste tako morali da odvojite oko tri hiljade dolara za ovaj šarmanti komad nameštaja.