Screen Shot 2017 10 26 at 23.45.03

Najskuplji apartman u Evropi

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Do njega stižete privatnim liftom, ima svoju teretanu, prozori su od neprobojnog stakla, poseduju kolekciju antikvarnih umetničkih dela, to ima samo The Royal Penthouse Suite u svom celokupnom glamuru. Saznajte koliko košta noćenje u najskupljem apartmanu na svetu.

The Royal Penthouse Suite koji je deo hotela President Wilson se nalazi u Ženevi, sa predivnom terasom čiji pogled puca na Lemansko jezero. Za one romantiče, na terasi se nalazi teleskop za posmatranje zvezdanog neba.

Apartman u svom sastavu poseduje dve glavne spavaće sobe, a svaka od njih ima svoje kupatilo od mermera sa džakuzijem. Tu su još i ogromna dnevna soba, trpezarija, sto za bilijar, sopstvena teretana. Apartman može da ugosti čak 12 osoba. Obzirom na to da se prostire preko 1800 kvadratnih metara, apartman zauzima ceo osmi sprat hotela i samo privilegovani i oni sa dubokim, dubokim džepom mogu sebi da obezbede najskuplje noćenje u Evropi.

Za najskuplji san je potrebno da se izdvoji 80 000 dolara. To mu dođe kao jedan jednosoban stan u beogradskom komšiliku.