Screen Shot 2014 11 18 at 20.05.45

Piknik u dnevnoj sobi

Vremenske prilike možda ne idu na ruku ljubiteljima zelenila i prirode, jer ne mogu da uživaju u onome što najviše vole – da naprave piknik i dembelišu. Zato, imaju mogućnost da unesu prirodu pravo u dnevnu sobu ili trpezariju. Otkrijte kako.

Ima nečeg magičnog u tome, kada se oseti nežno bockanje trave pod prstima ili nogama. Još kada dodate miris zelenila koji vas zapljuskuje sa svih strana, to su najlepši momenti koje nam priroda nesebično servira.

Ali, kada nastupe hladniji dani, šetnje po prirodi su jedina i najčešća opcija većine. Međutim, jedan holandski dizajner se dosetio da na kreativan i praktičan način unese deo prirode u dom onih, koji bez zelenila ne mogu.

Holanđanin Haiko Kornelisen je kreirao veoma zanimljiv sto od visoko kvalitetnog aluminijuma. Čvrsti okvir i nogare stola su savršene dizajnirane za čuvanje zemlje, trave i kamenja. Osim trave, pogodne su i različite biljke za uzgajanje, izbor je vlasnika.

Za ovaj „Piknik sto“, domaćinu nisu potrebni ni stolnjaci, ni podmetači za čaše već samo dobro društvo. Čak i ako se desi koja mrlja od vina ili kafe, zemlja će upiti bez problema.

Svi oni koji bi želeli da imaju u vlasništvu ovaj zanimljiv sto za piknik, trebalo bi da budu spremni da izdvoje oko 1950E.

foto:YouTube screenshot