ID 10040413

Katedra za izučavanje selfija u Londonu?

U svakoj prilici umete da se namestite i napućite, izgledate zanosno i ljubav prema slikanju samog sebe ne poznaje granice, šta čekate? Vi ste idealni kandidat za upis jednomesečnog kursa iz selfija na koledžu Citylit u Londonu!

Ko bi rekao da će takozvani selfi u tolikoj meri postati popularan, da će ga savremeno društvo dići na viši nivo i od njega napraviti akadamsko izučavanje?

Sticanje diplome kvalifikovanog majstora autoportretisanja je odnedavno postalo moguće i to u okviru jednomesečne edukacije iz autoportretisanja na koledžu CityLit, koji se nalazi u Londonu.

Kritičko razmišljanje o fotografskim autoportretima, veštine selfija, analiza poznatih ličnosti i njihovih selfi trenutaka, korisne stvari o pamćenju i identitetu, samo su neke od tema koje će se obrađivati na časovima za izučavanje selfija.

Kurs „Umetnost selfi portreta“ traje oko četiri nedelje, tačnije od marta do aprila 2015. godine. Put do diplome savršenog selfija košta oko 132 evra.

Svi pojedinci koji uživaju u pravljenju selfi portreta i koji se snalaze u programima za obradu fotografija su poželjni za upis ovog neobičnog kursa.

Verujemo da će ovaj kurs privući pored ozbiljnih fotografa i veliki broj amatera, koji se fotkaju čim otvore oči, da zabeleže trenutak buđenja, da ne čuje zlo, da ne propuste nešto vrlo bitno.

foto:freedigitalphotos.net