Screen Shot 2018 11 07 at 10.19.07

Fenomenalne 3D tetovaže od geometrijskih oblika

Svaki pojedinac koji se odluči da mu tetovaža krasi neki deo kože, želi da mu crtež bude urađen što realističnije. Talentovani tatoo umetnik iz Amerike je specijalita za 3D tetovaže a u njegove ideje i radove možete da se uverite ako pogledate neke od fotografija urađenih tetovaža.

Crteži koje je uradio sjajni tatto majstor Džesi Riks predstavljaju pravu 3D iluziju, koja se sastoji od bronjih geometrijskih oblika i pejzaža koji na koži izgedaju prosto fenomenalno. Posmatrač ima utisak da će svakog časa neki oblik da se pomeri ili ispadne iz svog ležišta, jednostavno, njegovi radovi odaju utisak da su živi i da se pomeraju.

Džesi Riks je počeo da se bavi tetovažama 2005. godine ali tek osam godina kasnije je otvorio svoj Tatoo studio u Nju Hempširu. Njegova specijalnost jeste realisična tetovaža, koja je u kombinaciji pejzaža i 3D geometrijskih oblika. On najčešće koristi petougaonike jer na taj način najbolje predstavlja iluziju dubine na svojim crtežima.

Svi oni koji bi poželeli da imaju tetovažu koja je nastala pod prstima talentovanog umetnika, trbalo bi da znaju postoji veoma duga lista čekanja, ali uvek možemo da uživamo u fotografijama već urađenih tetovaža.

Da li vam se dopada njegov rad?