Screen Shot 2019 12 05 at 21.27.36

Najbolji muzički spotovi sa filmskim zvezdama

Gledamo ih najčešće u filmovima, brojnim časopisima, “talk show” emisijama, modnim revijama, humanitarnim akcijama… Filmske zvezde uvek odlično izgledaju, i još bolje privlače pažnju kada se nađu na ulici, na filmskog platnu ili naslovnim stranama magazina.  Međutim, kako se velikani svetskog glumišta snalaze u muzičkim spotovima? Podsetimo se zajedno.

Poznato je svima da muzika ujedinjuje ljude i da nam popravlja raspoloženje do neba. Ovom prilikom, izdvojili smo prema našem raspoloženju, najbolje muzičke spotove sa filmskim zvezdama, pa verujemo i da ćete i vi da zasijate od dobre energije!

Kiss my eyes – Bob Sinclar i Jean Claude Van Damme

Da li se sećate popularnog holivudskog glumca i majstora boriličakih veština, Žan Klod Van Dama, kako se pojavljuje u muzičkom spotu iz 2003. godine poznatog umetnika Bob Sinclar-a? Ako se ne sećate šta je sve glumac radio kroz spot, uveravamo vas da je imao pune ruke posla:

 

Anybody seen my baby – Rolling Stones

Tada još mlađa i zanosnija, poznata opasnica Anželina Žoli se u ovom muzičkom spotu pojavljuje kao striptizeta, koja ubrzo napušta klub a Mik Džeger pokušava da prati njen trag po ulicama metropole:

 

Weapon of Choice – Fatboy Slim

Za mnoge čudak, ali vrsan glumac i umetnik, gospodin Kristofer Voken je pokazao zavidno plesačko umeće i odličan rad nogu u muzičkom spotu popularnog Fatboy Slim-a, koji i dan-danas mnoge podstiče na tapkanje nogu i željom za dobrim đuskanjem:

Something Stupid – Robbie Williams 

Ova romantična pesma je najpoznatija u izvođenju verzije  Frenk Sinatre i njegove ćerke Nensi 1967. godine, ali da mogu da mu pariraju i u pevanju i u glumi, pokazali su muzičar Robi Wilijams i australijska glumica Nikol Kidman 2001. godine u spotu:

 

Blue Song – Mint Royale

Poznati engleski pozorišni glumac i kralj komedije Noel Fielding (serija Moćni kosijaneri) pojavljuje se u muzičkog spotu 2003. godine Mint Royal-a, bendu poznatom po elektronskoj muzici. Noel se u spotu pojavljuje kao vozač grupe ljudi koji žele da opljačkaju banku. Ovaj odličan spot sa fenomanlnim vibe-om možete da pogledate ovde: 

foto: youtube screenshot