uhapsena na dan svog vencanja

Uhapšena na dan svog venčanja

Poternica za mladom

Najslađi trenutak tek venčanih mladenaca jeste svakako planirani medeni mesec koji sleduje posle razmenjenih zaveta obavljenih u crkvi pred bogom i pred svedocima. Međutim, tek venčanu gospođu Hinton ispred crkve nije čekao ukrašeni automobil sa natpisom upravo venčani, već ni manje ni više do policija…

Za izvesnom Tami Li Hinton iz Džeksona, policija je bezuspešno tragala tri godine zbog optužbe krađe indentiteta. Na kraju su je našli i uredno uručili poziv na sud, na kojem je trebalo da se pojavi. Međutim, gospođa Hinton je očigledno imala bitnije obaveze u datom trenutku kao što je planiranje venčanja, pa je izgnorisala poziv ne pojavivši se u sudu.

Nakon obavljenih zaveta u crkvi, po izlasku iz crkve u Džeksonu sačekalo ih je neprijatno iznenađenje u obliku uniformisanih lica. Bez obzira što je upravo venčana, policija je privela gospođu i odvezla u policijsku stanicu. Nakon svih obavljenih procedura i uručena dodatne kazne za nepojavljivanje pred sudiju, policija je ubrzo pustila mladu. Već sutradan je dnevnim novinama obavljena vest i slika mlade prestupnice sa sve venčanicom i velom i poprilično je nasmejala građane Džeksona.

Uhapšena mlada je objasnila novinarima da je hapšenje uopšte nije bilo potrebno i da joj je to pokvarilo najsrećniji dan u životu. Hajde da joj verujemo, ako tako kaže!

Foto: publicdomainpic