U bioskopu u kupaćem kostimu

U bioskopu u kupaćem kostimu

Originalno bioskopsko iskustvo

Volite filmove, ali volite i da se banjate? Londonci su osmislili kako da spoje ova dva užitka i da prirede jedinstveno bioskopsko iskustvo. Bazenima vruće vode na vrhu zgrade zamenili su tradicionalne bioskopske sale…

Od sada, odlazak u bioskop zahteva i posebnu rekvizitu – kupaći kostim. Umesto da sedite u numerisanim sedištima potopićete se u bazenima ispunjenim vrućom vodom. Ovo neobično iskustvo vas očekuje, ukoliko se nekad uputite na vrh jedne londonske zgrade.

Spa bioskop osmislili su Londonci još pre sedam godina, ali je njihov prvi “bioskop” ove vrste bio samo za privatne žurke. Sada u njemu mogu da uživaju svi koji žele da iskuse nešto drugačije.

Na vrhu zgrade postavljene su bazeni u kojima se nalazi vruća voda, a gledaoci mogu da se presvuku u kabinama koje su napravljene za tu namenu. Projekciju filma mogu da prate na velikom platnu. Na repertoaru su dobri stari filmovi koje svi vole, poput Top Gana.

S obzirom na to da se sve dešava na otvorenom, posetioci mogu da uživaju i u pogledu na nebo i na urbani gradski pejzaž. Nakon projekcije, sve se pretvara u žurku na bazenu uz pratnju muzike za koju je zadužen di džej.

Londonska mladež je oduševljena ovim novim konceptom, gde je druženje neizostavni deo odlaska u bioskop.

Ilustracija: You Tube