pa pa zmijo

Pa pa zmijo

Beba ujela zmiju!

Kada zmija ujede čoveka to ne predstavlja nikakvu čudnu vest, a ako čovek ujede zmiju, eto senzacije! Vest da je beba odgrizla glavu opasnom reptilu izazvala je veliku pažnju u svim svetskim medijima!

Jednogodišnji dečak iz Izraela, jednog jutra dok je napuštao krevetac, naleteo je na zmiju. Reptil dug 35 cm brzo se našao u rukama bebe. Ne znamo da li ga je zmija podsetila na gumene bombone, ali se zmija brzo našla u bebinim ustima. Dečak je radoznalo zagrizao i obezglavio životinju. Na svu sreću zmija nije bila otrovnica.

Ovaj događaj videla je dečakova majka, koju je ceo prizor strašno uznemirio. Uplašena za svoje dete panično je vrištala. U pomoć je došao komšija koji je istrgao zmiju iz bebinih ruku.

“Otišla sam u kuhinju da mu donesem mleko i kada sam se vratila videla sam da je već jede. Vrištala sam dok nisu došle komšije. Još ne mogu da poverujem u ono sto sam videla,” – rekla je bebina majka.

Beba je za svaki slučaj odneta u bolnicu na lekarski pregled. Iako je reč o neotrovnoj zmiji, njen ujed može da izazove teške alergijske reakcije kod nekih ljudi. Reč je o vrsti zmije koja obično davi plen, te da je bila veća ishod bi bio fatalan. Dete je instiktivno reagovalo ispitujući nepoznato, onako kako to bebe rade, ustima i postalo heroj!

Foto: publicdomainpictures