ruskinje su idealne za brak

Ruskinje su idealne za brak

Mlađa i obrazovana donosi sreću

Pripremila Dragana Jovanović

Ako je verovati nedavno sprovednim istraživanima, žene iz Rusije su idealne za skoro svakog muškarca i one mogu da učine da brak bude sjajan. Takođe, pametnije i mlađe žene su pravi izbor za pripadnike jačeg pola, ako žele da u budućnosti imaju stabilan i srećan brak…

Naučnici su obavili intervjue sa oko hiljadu ipo ljubavnih parova koji su bili u braku ili ozbiljnoj vezi. Posle nekih pet godina, hteli su da ustanove koliko njih je ostalo u braku sa svojim partnerom.

Dokazano je da, ako je žena znato mlađa od svog supruga, brak će biti uspešniji nego u slučaju da je muškarac mlađi od svoje žene. U slučaju da je žena starija od svog muža više od pet godina, tri puta su veći izgledi da će se u budućnosti razvesti.

Kao što se nekada mislilo da što je muškarac pametniji i obrazovaniji od žene, veza je stabilnija, ali stižu novi demanti. Ako je pripadnica nežnijeg pola visoko obrazovana, to je jedan od pokazatelja da će brak u budućnosti uspeti. Ovo se odnosi prvenstveno na Ruskinje, jer sve koje su bile fakultetski obrazovane bile su u stabilnom i zadovoljavajućem braku.

Britanski naučnici su takođe ustanovili da parovi koji nemaju iza sebe propali brak imaju veće šanse da njihova zajednica sa partnerom u budućnosti bude pozitivna i srećna.

Kada bismo napravili kratak zaključak za kraj, sve se svodi na to da, ako muškarci žele da imaju srećan i stabilan brak ispunjen ljubavlju i razumevanjem, sve što treba da uradi jeste na pronađe obrazovanu Ruskinju koja će po mogućnosti biti mlađa od muškarca, i gotovo! Živeće srećno do kraja života!

Foto: Tijana Janković