na medeni mesec poveo majku
na medeni mesec poveo majku

Na medeni mesec poveo majku

Momentalni zahtev za razvod

Svima je poznata priča da se svekrva i snaja nekako ne slažu, od samog početka njihov odnos je osuđen na propast, ali trebalo bi ipak dati šansu i jednoj i drugoj. Možda se zavole. Međutim, jedan Italijan je prešao sve granice tako što je poveo svoju majku na medeni mesec!

Tridestšestogodišnja Italjanka Marijana je jedva dočekala da se posle ceremonije venčanja u katoličkoj crkvi u Rimu oslobodi i odvoji od majke svoga muža. Italijani su izuzetno vezani za svoje majke pa i ne čudi Marijanina želja da malo „pobegne” od svekrve. Ali medeni mesec je bio sve samo ne medeni.

Njen suprug Stefano je krišom rezervisao boravak za svoju majku u istom mestu i čak u istom hotelu Paris sa pet zvezdica. Zamislite samo šok na Marijaninom licu kada je ugledala svoju svekrvu kako ih čeka u holu. Kako tvrde izvori, Marijanin advokat je izjavio da njegova klijentkinja želi razvod zato što je njen muž pretarano vezan za svoju majku. Svekrva je ionako živela odmah do njih i stvari su već bile napete, jer im je stalno bila u kući, ali voda je prelila čašu kada je pristala da ide na medeni mesec sa sinom i snajom. Advokat je saopštio da je Marijana napustila svog muža posle mesec dana braka i sada živi sama u Napulju.

Kako tvrde stastistike, Italijani u velikom broju, iako odrasli i sposobni, i dalje dele krov sa svojim roditeljima. U njihovom slučaju, pre će se opredeliti za život sa majkom nego sa svojom izabranicom.

Foto: publicdomainpic