Screen shot 2014 02 04 at 20.32.21

Hoćemo li do Toaleta, na crnu kaku i pićence?

«Hoćemo li do Toaleta, na crnu kaku i pićence?» – pitanje je koje se ovih dana često može čuti u Kaliforniji. Za sve je «kriv» novootvoreni restoran neobičnog enterijera – tema je toalet i sve što se tiče njega. Pitamo se koliko udobno može da bude sedenje na WC šolji, dok večerate i ispijate svoje piće?

Oni gadljiviji verovatno nikada neće kročiti u ovaj restoran, jer sama pomisao da se jede iz minijaturnih WC šolja, koje odmah asociraju na fiziološke potrebe, stvara veliko NE. Ipak, ovaj tajvanski restoran, neobičnog imena, Toalet, i još čudnijeg enterijera, svojim gostima nudi ukusnu hranu i bogatu kartu pića.

Šta mogu da očekuju oni znatiželjni koji se odluče na ulazak u najveći Toalet na svetu?

Svi posetioci mogu da sede na belim i pravim WC šoljama, i da biraju da li će sedeti na poklopcu ili na ivici šolje. Posetioci svoje obroke dobijaju u minijaturnim WC šoljama, a salate u malim pisoarima. Pločice na zidu u celom restoranu su baš onakve kakve se inače sreću u toaletima. Iznad pojedinih stolova se nalaze tuševi pričvršćeni uz zid.

Imena pojedinih jela su pravi urnebes. Pa, tako, gostima su na raspolaganju obroci koji nose nazive, kao što su: “crna kaka” (čokoladni sladoled), “miriše kao kaka” (dinstana svinjetina preko pirinča), “zatvor”, itd. Veoma kreativno, zar ne?

 Da li biste se vi usudili da naručite neki obrok u Toaletu, dok sedite na WC šolji i očijukate sa zanimljivim personama, koje sede odmah ispod tuša do čučavca i očekuju “zatvor” svakog časa?

foto:YouTube screenshot