fbpx

Tri novogodišnje žurke u DKSG

DKSG će staru godinu ispratiti trodnevnim zabavnim programom koji su za vas pripremile sve redakcije Doma kulture „Studentski grad“. Ulaz na novogodišnji program u DKSG je besplatan.

U sredu 16. decembra biće održan stand up IVAN TOMIĆ & MARIANA ARANĐELOVIĆ. Istog dana studenti će imati priliku da saznaju kako studirati u SAD.

Ljubitelji dobre muzike u četvrtak 17. decembra uživaće u koncertu Prljavog inspektora Blaže i kljunova, koji neće proći bez smeha i zaraznih refrena. Pre njega publiku će zagrevati DJ Dada Selectah, uz čiji nastup će posetici moći da uživaju u kuvanom vinu. Istog dana o poeziji i kultnoj knjizi „Sakupljanje vune“ pank ikone Peti Smit govoriće muzičar i publicista Dejan Cukić i autor „YU rock enciklopedije“ Petar Janjatović, a muziku Peti Smit puštaće Mićun Ristić.

Za ljubitelje likovne umetnosti pripremili smo čak dve izložbe.

U sredu 16. decembra biće otvorena izložba „Ekološki otisak“ Petra Đurića i Bogdana Dobrote, a u petak 18. decembra biće otvorena izložba studenata Fakulteta likovnih umetnosti iz Beograda „RUKE NA ŽICI / HANDS ON WIRE“.

Filmofile očekuje uzbudljiv filmski petak i ostvarenja najnovije filmske produkcije. U slavu ljubavi i Nove godine biće prikazan najnoviji film Miroslava Momčilovića „Smrdljiva bajka“ u kojem naslovnu ulogu igra fenomenalni povratnik Žarko Laušević, a pre njega biće prikazani filmovi „Mali princ“ i „Spomenik Majklu Džeksonu“.

More Stories
FEST: Mediteranea i Dheepan