JDX Get Lucky

150 godina Džek proslavlja na Exitu

Na Petrovaradinsku tvrđavu po 7. put  stiže Jack Daniel’s Experience, festivalskoj publici poznat kao JDX Backstage. Ove godine JDX obećava posebne magične trenutke jer je upravo No.7  poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je  već više od veka misteriozna jer se ne zna šta tačno označava –  7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj.  Kao i prethodnih godina, Jack će promovisati i nove talente!

Prošle godine tokom prestižnog Exit festivala, na Linčburg skveru koji je za tu priliku posebno postavljen, zabeležena je rekordna poseta! Zahvaljujući svim divnim ljudima koji su doneli radost prijateljima Džeka i pokazali svoj talenat, a koji su se tako predstavili medijima i široj publici, JDX je sada, poznata oaza za posetioce festivala, u kojoj mogu da se opuste, okrepe i uživaju u muzičkom programu koji je prošle godine bio izuzetno bogat. Supergurpa Svemirci, indie-folk trio On Tour, DJ kolektivi Kišobran i Vrc, popularni slovenački sastav Tide, šarmantni Filip Dizdar, mladi Koala Voice, bend koji sačinjavaju priznati novinari beogradskih redakcija – Džazmin i Haubice… svi oni nastavili su priču koju je pre mnogo godina započeo Jack Daniel. U tom razgovoru prošle godine učestovali su i muzički autoriteti, urednici radio stanica, kao i televizijska lica koji su bili redovni i rado vidjeni gosti u JDX-u.

Jack Daniel’s Experience (JDX) je nastao kao odraz avanturističkog duha samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i uživanja, uopšte. Sa samo 16 godina, Jack Daniel je pre 150 godina osnovao destileriju i napravio viski, po svom ukusu, danas najomiljeniji viski širom sveta. Njegov  Silver Cornet Band koji je, kao i danas JDX, išao na turneju, spajao je ljude  uz muziku i vrhunski viski, povezujući različitosti. JDX je nastao kao nasleđe autentičnih  vrednosti i filozofije gospodina Džeka i njegove spremnosti na  pionirske poduhvate tokom kojih je podržavao iskrena prijateljstva I dobronamerni duh.

Jack Daniel’s priprema nova četiri dana kvalitetne zabave tokom Exit festivala, na atraktivnoj lokaciji, odmah iza glavne bine. Ponovo će se okupiti prijatelji, biti predstavljeni novi talenti, I biti otkrivene skrivene muzičke strasti poznatih. JDX je već 7 godina za redom, omiljena festivalska oaza i mesto na kom uvek možete sresti vrsne muzičare, brojne poznate ličnosti ali i prijatelje ili nekog ko će vam to tek postati.

JDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exit-u! Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

Ulaz na JDX Backstage je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Registracija za JDX Backstage PASS će biti omogućena svim prijateljima Džeka na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, pratite je pažljivo.

JDX Backstage mesto je susreta starih prijatelja. Tamo se sklapaju nova i uzbudljiva poznanstva uz Jack Daniel’s familiju viskija koju u Srbiji distribuira Coca-Cola Hellenic Srbija.

I sam izgled stejdža doživljaj je za sebe. Verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je krenuo Džek. Pored sjajne muzike, biće tu i igara i  poklona za najveštije posetioce ali i prilike da se ponešto nauči o Jack Danielsu.

Tu , u JDX-u ove godine će se posebno svečano obeležiti i 150 godina postojanja destilerije.