fbpx
LookerWeekly.com magazin

Međunarodna konferencija studenata elektrotehnike u Beogradu

U periodu od 6. do 13. aprila, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Lokalni komitet Beograd, ugostiće 16 mladih inženjera, studenata elektrotehnike, iz različitih gradova Evrope na studentskoj razmeni „Međunarodna konferencija studenata elektrotehnike u Beogradu”, sa sloganom „Belgrade – State of Mind Vol. 2“.

Studenti sa prestižnih evropskih univerziteta će upoznati našu kulturu i tradiciju, ali i predstaviti svoju zemlju i nacionalnu kuhinju na Internacionalnoj večeri.

Organizacioni tim će im pokazati najlepšu sliku Beograda i života u njemu, kroz unapred zadate izazove koji će ih odvesti u najdublje delove grada koji nisu na turističkoj mapi i navesti ih da se osete kao pravi Beograđani. U isto vreme će se upoznati sa kulturno – istorijskim znamenitostima Beograda, posetiti Muzej Nikole Tesle i imati priliku da vide podzemni Beograd.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope- EESTEC (Istek) osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da studentima elektrotehnike Evrope omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.