TF Panoramic Overwatch

Titanfall – novi multiplejer svet

Ako ste ikada igrali i voleli Call of Duty serijal, budite spremni da budete uvučeni u novi svet FPS multiplejer igara. Upoznajte se sa Titanfall-om…

Šta možete da očekujete ako pomešate znanje i kreativnost dva osnivača Infinity Ward-a, i kreatora Call of Duty serijala, Vins Zampela i Džejsona Vesta, i sredstva i mogućnosti produkcijske kuće poput Electronik Arts-a? Sigurno nešto sjajno! Upravo je to utisak koji je na nas ostavio prikaz nove igrice, koji potpisuje Respawn Entertainment (video u nastavku).

Najavljivan kao mešavina Gears of War i Halo serijala, radnja ove mecha “pucačine” je smeštena u daleku i naprednu budućnost. Osim što ste u ulozi odlično naoružanog vojnika, tokom igranja često ćete biti za kontrolama i velikih Titana (slično kao “Mech warrior”), što upotpunjuje ceo svet.

Od troskoka po zgradama, “frejm rejta” od čak 60 sličica u sekundi, predivne grafike koja je previše dobra i za oči iskusnih igrača (komentar: Ryan McCaffrey, urednik IGN-a) do atmosfere koja vas stalno drži pod adrenalinom, Titanfall može biti pravi izbor za dužu zabavu. Iako je po tehničkim detaljima i kvalitetu dobar konkurent Call of Duty: Ghosts svetu, Titanfall ne bi trebalo da vas odvrati od CoD-a. Umesto toga, možda će Titanfall vas pre “skinuti” sa Quake Arene i konačno uključiti u svet modernih video igara.

Sve što vam je potrebno za ovaj doživljaj jeste snažan PC, Xbox 360 ili Xbox One (koji sigurno već razmatrate za kupovinu, zar ne?). Titanfall je najavljen za proleće 2014. godine.

Video: Titanfall