Screenshot 2014 03 18 23 23 17
Smash Hit

Lomljenje stakla za zabavu

Kada bi lomljenje stakla bilo dozvoljeno, da li bi nam bilo zabavno? Odgovor na ovo pitanje treba potražiti u igrici Smash hit…

Ukoliko ste korisnik mobilnog uređaja sa iOS ili Android platformom, za ovu nedelju vam predlažemo igricu Smash Hit. Besplatna igrica, sa neverovatno jednostavnom ali ispoliranom grafikom i mehanikom igranja, držaće vas u svom specifičnom svetu stakla koje treba lomiti (!) Da li ćete se boriti da stignete što dalje ili da što više staklenih površina uništite, na vama je izbor. U kombinaciji sa kvalitetnom instrumentalnom muzičkom podlogom, Smash Hit će vas lepo zabaviti.

Broj metalnih kuglica za razbijanje stakla zavisi od poena koje osvojite tokom prolaska kroz različite poligone. Greške koje možete napraviti a koje vas mogu sprečiti da stignete daleko u Smash Hit igrici jesu vrata koja niste otvorili, staklo koje niste razbili ili da ste ostali bez kuglica. Sve ovo izgleda da je igranje jednostavno. I jeste. Samo je potrebno da brzo i kvalitetno reagujete i daleko ćete dogurati. Barem u ovoj igrici.

Možete je preuzeti sa Apple Store-a ili Google Play prodavnice.

PS: mi smo iz prvog pokušaja stigli do preko 1300 poena. Koji je vaš rezultat?

Screenshot_2014-03-18-23-25-51